Våra tjänster

Lås & Larmspecialisten arbetar med allt inom hela lås-, larm- och säkerhetsområdet vilket betyder att vi har kunskapen att bygga en stark och effektiv sköld, utan svaga punkter. All kunskap finns i huset, genom utbildningar håller vi oss alltid uppdaterade med de senaste nyheterna och teknikerna. Nedan finner du de områden som vi arbetar främst med. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Låssystem

Ett bra låssystem utgör grunden i ett säkerhetsystem. Det finns låssystem för alla verksamheter. Exempelvis med eller utan kopieringsskyddade nycklar, med eller utan elektronik etc. Oavsett vilken systemstorlek eller typ som efterfrågas, erbjuder vi en säker och behovsanpassad lösning.

Låsinstallation

Lika låsning, bekvämt och säkert
Med lika låsning använder du en och samma nyckel till husets dörrar och fönster. Vill du kan den även gå till garaget, sommarstugan och hänglåset till båten. Om du redan har lika låsning i hemmet går det vanligtvis bra att fortsätta att bygga ut den. Fråga butikspersonalen så hjälper de dig.

Inbrottslarm

Vi installerar larm av alla typer, från de grundläggande till de mest avancerade systemen. Det innebär att du är välkommen att rådgöra med oss oavsett om de behöver ett larm till ditt företag eller din bostad.

Vi är Certifierad Partner till alla våra larmsystem som vi säljer.
Polisgodkänd larminstallatör.
Koppla upp Larmet till Securitas Bevakning våra samarbetspartners.

Passersystem

För att förenkla och säkerställa att bara personer med rätt behörighet kommer in i din fastighet, är ett passagesystem lösningen för dig. Du styr enkelt vem, var och när personer får tillträde till dina lokaler. Passersystemet kan integreras med porttelefoni, bokningssystem och med larm.

Kameraövervakning

CCTV – kameraövervakning

Vi installerar Kameraövervakning till både bostäder och företag med eller utan inspelning.

En produkt för hemmabruk/gör det själv.

Dörrautomatik

Behöver du en lösning på en bekväm passering utav en dörr, Eller har du fått ett tillgänglighetskrav på dina lokaler, Vi har erfarenheten och lösningarna, Vilken dörrmiljö det än gäller, Vare sig det rör sig om 1 dörr eller 100 dörrar.

Vi monterar inte bara automatikerna, Vi får hela dörrmiljön att fungera, dvs dörrautomatik, Lås, Nödutrymning och Passagesystem, Enkelt och bekvämt.

Säkerhetsanalys

Vi utför säkerhetsanalys – besiktning – konsultering.

Postboxar

Vi monterar och säljer postboxar till flerfamiljshus. En digital fastighetsbox underlättar för både den boende, förvaltaren i fastigheten och brevbäraren. Digitala namnskyltar visar tydligt den boendes namn, och elektroniska lås till varje fack som öppnas med elektronisk nyckelbricka minskar all nyckelhantering.

Hela fastighetsboxen är uppkopplad och alla ändringar som görs via webben hanteras direkt. Svenskboxen kan också utrustas med analoga lås och namnskyltar.

Värdeförvaring

När du väljer skåp, utgå ifrån vad som skall förvaras i skåpet.

Dokumentskåp
Brandklassat skåp utan stöldskyddsklassning. Brandklassat för att klara pappersdokument.
Finns i brandklasserna 60, 90 och 120 min
Observera att datamedia ej bör förvaras i dokumentskåp utan datamediainsats.

Hajom

Vi servar och byter ut spanjoletter och lyftanordningar på hajomparti som är sönder.
Välkommen att höra av dig om ni ej kan öppna ert hajom parti.

Bilnycklar

Prisvärt, snabbt & enkelt.

Vi hjälper privatpersoner och företag med deras billås och bilnyckelproblem. Vi tillverkar och programmerar nya nycklar & fjärrkontroller till de flesta bilarna på marknaden. Vi lagar billås och öppnar alla bilar på marknaden utan att förstöra låsen.

Nyckelservice

Vi har ett utbrett sortiment av olika nyckelmodeller och kan kopiera nycklar för bland annat,
Cyklar – Båtar – Hus – Husvagnen – Kassaskåp – med mera

Välkomna in i vår butik för förfrågan.