Kameraövervakning

CCTV – kameraövervakning

Vi installerar Kameraövervakning till både bostäder och företag med eller utan inspelning.

En produkt för hemmabruk/gör det själv.

Kamerapaket 2st C3A Kamera +  Basstation W2D

3600:- ink moms.

Extra kamera 1535:- ink moms /st

(Max 6 Kameror per basstation)

Helt trådlös lösning

EZVIZ C3A är en fristående 100 % trådlös, batteridriven säkerhetskamera. Den gör det möjligt för användaren att enkelt och sömlöst placera den var som helst utan problem med kablar.

Laddningsbart batteri

Long Life 5500 mAh laddningsbart litiumbatteri som kan ge ström i upp till 3 månader, vilket ger ett konstant skydd och minimerar kamerans driftstid.

En bredare vy

Synfältet för C3A är 126°. Denna betraktningsvinkel gör att du får en bred vy över rummet/trädgården. Du kan se till att allt är under kontroll och täckt.

Designad för alla väder

C3A har en IP65-klassificering. Detta betyder att den är dammtät, vattentät och utformad för att fungera under de mest extrema omständigheter eller temperaturer, från -25 °C till 45 °C.

Lyssna på och prata

Tack vare det inbyggda tvåvägsljudet kommer du inte bara att vara en observatör utan du kan också interagera. Öppna bara EZVIZ-appen, starta kommunikationen och bestäm om du vill skrämma bort en inkräktare eller prata med besökaren vid ingången.

En app gör allt arbete

Med EZVIZ-appen kan du se och hantera alla EZVIZ-enheter – kameror, larmsensorer och NVRer direkt från handflatan. Dess stilrena layout gör det enkelt att hitta alla dina kameror, ändra inställningar och se vad som händer med bara några klick.